Kleding bestellen

Clubkleding
Hiernaast ziet u de clubkleding van Turn2Move. Klik op de foto om alle kleding van de meisjes te bekijken. De kleding verkopen we tegen inkoopsprijs om te zorgen dat dit voor iedereen betaalbaar is.

Passen
De kleding kan gepast worden voor of na de les in de Staver. U kunt dan ook gelijk een automatische incasso invullen en het pakje meenemen. Ook kunt u de kleding bestellen via onderstaand bestelformulier. De kleding ligt dan voor u klaar bij de eerstvolgende les. (ook dan is passen nog mogelijk)

Turnschoentjes
Turnschoentjes zijn verplicht. Deze turnschoentjes verkopen we tegen een vaste lage prijs en ze zijn goedkoper dan in de winkel. Deze turnschoentjes mogen ook tijdens de gymles op school gebruikt worden.

Mail voor vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maat 128 140 152 164 S M L
Turnpakje dames € 39,-- € 39,-- € 39,-- € 39,-- € 41,50 € 41,50 € 41,50
Broekje dames € 17,-- € 17,-- € 17,-- € 17,-- € 18,50 € 18,50 € 18,50

Turnschoentjes  € 15,-- (alle maten)

Bestelformulier

Vul hieronder de gegevens in, de kleding ligt dan de eerstvolgende les voor u klaar. Er kan na invulling van dit formulier nog gepast worden en ook de maat kan achteraf nog gewijzigd worden.

Machtiging eenmalige incasso

Wanneer u het niet eens bent met een afschrijving, heeft u het recht om binnen 56 dagen na afschrijving van de incasso het geld terug te laten storten op uw rekening.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com