Lidmaatschap

Iedereen mag 1 gratis proefles volgen om te kijken of hij/zij het leuk vindt om bij Turn2Move te komen sporten. Daarna kan men lid worden door in te schrijven via de site of het inschrijfformulier in de les in te leveren.

Contributie
De contributie is € 19,50 per maand (12 maanden per jaar).

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 19,50.

Automatische incasso
De contributie wordt geïnd via automatische incasso, u krijgt daarvoor een korting van € 1,-- per maand (in het bovenstaande contributie bedrag zit de korting al verwerkt). De contributie wordt in het begin van elke maand afgeschreven voor de komende maand. Bent u het niet eens met een afschrijving, neem dan contact op via e-mail. Wanneer u contributie terug boekt, wordt er door de bank bij ons kosten in rekening gebracht.

Inschrijven
Je kan lid worden door in de les een inschrijvingsformulier aan de leiding te vragen en daar ook weer het formulier in te leveren, of op de site het online formulier in te vullen.

Beëindiging lidmaatschap
Bij het beëindigen van het lidmaatschap, loopt de contributie tot het einde van de maand waarin de opzegging schriftelijk binnenkomt + 1 maand opzegtermijn. Opzeggen kan door een e-mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , de automatische incasso wordt dan ook gelijk stopgezet.

Opbouw contributie
De jaarcontributie is opgebouwd uit de kosten voor ongeveer 38 lesweken per jaar. Deze kosten bestaan uit zaalhuur, salaris voor de leiding, opleidingen en bijscholingen voor de leiding, kleding voor de leiding en administratiekosten. De jaarcontributie gedeeld door 12 maanden is de contributie per maand. In de vakantie zijn er geen kosten en u betaald dus alleen voor de kosten die buiten de vakantie gemaakt worden.

Vragen
Heeft u nog vragen, mail dan gerust naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .