Start Ouder en Kind Gym

Ouder en Kind GymVanaf woensdag 11 september is juf Els met Ouder en Kind Gym lessen gestart op woensdagmorgen van 10.05 tot 11.05 uur. Deze lessen zijn voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar waar 1 van de ouders (of grootouders) mee gymt en begeleid. Iedereen mag een gratis proefles mee doen om te kijken of dit is wat je zoekt.

In deze lessen worden elke week nieuwe motorische vaardigheden aangeboden die het jonge kind samen met de ouder kan oefenen. Naast de leuke en gevarieerde oefeningen die op een speelse manier worden aangeboden worden er ook leuke spelletjes gedaan op het niveau van de kinderen. Klik hier voor alle lestijden.

Stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om u en uw kind op te geven voor een gratis proefles. Mail ook gerust wanneer u vragen heeft.
 

Turn2Move is een jonge turnclub in Middelharnis en Sommelsdijk waar de kwaliteit van de gymlessen voorop staat. Dit proberen we te bereiken door alleen te werken met gediplomeerde hoofdleiding en gediplomeerde assistenten. Bij alle lessen is het uitgangspunt dat de (ongeveer 200) kinderen op een veilige manier veel leren, veel plezier hebben en actief bezig zijn.

Read more ...
600-DSC_7987.JPG