Turn2Move start

Turn2MoveOp woensdag 9 januari 2013 was de 1e gymles bij Turn2Move. Van 17.00 tot 18.00 uur in hal 3 in de Staver. Er kwamen maar liefst 25 meisjes op af die een leuke turnles hebben gehad. Alle meisjes vanaf 6 jaar zijn welkom en mogen 1 proefles gratis meedoen om te kijken of ze het leuk vinden.De verwachting was dat de groep binnen enkele weken al gesplitst ging worden. Dit gebeurde al na 2 weken. Zodra hier meer over bekend was, werd het op de website geplaatst, gemaild naar de leden, getwittert en het kwam op facebook. Volg Turn2Move via facebook.

In de 1e lessen werd gestart met het aanleren van de koprol, de handstand, de borstwaartsom en de radslag. Ook is er gestart met springen op de grote trampoline, de minitrampoline met verhoogd vlak en de airtumblingbaan. In de lessen erna werd dit uitgebreid met touwzwaaien, klimmen en klauteren, evenwichtsoefeningen en natuurlijk ring- en trapezezwaaien. Elke les start met een warming-up (meestal in de vorm van een tikspel) en ook aan het eind een spel om de les met een fijn gevoel af te sluiten.

Op donderdag 31 januari 2013 is er gestart met een jongensgroep van 6 jaar en ouder. Heeft u interesse, mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 0187-487513. 

Turn2Move is een jonge turnclub in Middelharnis en Sommelsdijk waar de kwaliteit van de gymlessen voorop staat. Dit proberen we te bereiken door alleen te werken met gediplomeerde hoofdleiding en gediplomeerde assistenten. Bij alle lessen is het uitgangspunt dat de (ongeveer 200) kinderen op een veilige manier veel leren, veel plezier hebben en actief bezig zijn.

Read more ...
600-DSC_2872.JPG